RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Accidentarea lui Mingote îi dă bătăi de cap lui Grigoraş

/ 2 februarie 2011

În vreme ce Pandurii începeau perioada de pregătire din această iarnă cu problema atacului, acolo unde Grigoraş îşi dorea încă doi-trei jucători, acum, după plecarea lui Marius Popa şi accidentarea lui Mingote, tehnicianul se gândeşte cu teamă la faptul că ar putea fi nevoit să înceapă partea a doua a campionatului cu un portar tânăr şi neexperimentat.

„Pentru noi, cea mai mare problemă este acum cea a portarului. Din păcate, Mingote nu s-a antrenat deloc până acum, iar după ultimul consult i s-a recomendat să revină la sală. Deci nu poate nici măcar să facă alergări. În atare condiţii, va pierde toată pregătirea din această iarnă şi este clar pentru mine că nu va putea apăra în primele meciuri de la reluarea campionatului. În mod sigur voi fi nevoit să apelez la unul dintre cei doi portari rămaşi în lot, Horvat sau Lazar, adică cineva tânăr şi neexperimentat”, s-a plâns tehnicianul pandurilor după ce Mingote a fost trimis în România pentru a se trata pentru problemele de la tendon cu care s-a ales în cantonamentul de la Poiana Braşov.

Gravitatea problemei ivite în ceea ce priveşte acoperirea postului de portar îl face pe Grigoraş să se considere liniştit în privinţa atacului echipei sale, acolo unde găseşte mai uşor variante chiar în lotul de care dispune: „În comparaţie cu atacul, problema portarului este mult mai mare acum la noi. În atac îi avem deja pe Lemnaru şi Apostu, iar în caz de nevoie aş mai putea apela la serviciile lui Cardoso, pe care l-am folosit în ultimele amicale şi fundaş şi atacant. Şi ar mai fi şi alte soluţii, Brata, Voiculeţ, deci nu mi-aş face probleme prea mari chiar dacă ar fi vorba şi de reprofilări pe posturi”, a mai declarat Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.