RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş îi spune “pas” lui Cardoso

/ 3 noiembrie 2010

Tehnicianul Pandurilor, Petre Grigoraş, este dispus să renunţe la serviciile lui Alexandre Cardoso, jucător pe care spune că-l va trimite la echipa a doua datorită gesturilor şi atitudinii avute.

Grigoraş a răbufnit în cadrul emisiunii Sportul Gorjean de la Radio Infinit, tehnicianul Pandurilor anunţând că a luat decizia de a nu-l mai primi pe Cardoso la echipă: “Cardoso nu va mai face parte din lotul pandurilor. Sau dacă va face parte nu voi mai face eu. Nu putem să tolerăm la infinit nişte fiţe de jucători, fiţele să se ducă la cancan”. Tehnicianul echipei gorjene spune că va rămâne ferm pe poziţii chiar dacă este vorba de un jucător cu priză la public: “Cardoso este un jucător special. Cred că se trezeşte undeva într-o ţară în care el e deştept şi restul sunt proşti. Pentru mine personal Cardoso pentru gesturile făcute şi atitudinea avută este neinteresant ca fotbalist la Pandurii. Chiar dacă îi supăr pe mulţi, chiar dacă este iubit de tribună. Am nevoie de luptători şi de oameni curajoşi. Nu am nevoie de jucători care să dea numai din gură, ci din contră să joace pe teren. Iar lucrul acesta, îmi pare rău să-l spun, pentru mine este o nulitate”, a mai spus Grigoraş.

Singura variantă pentru Cardoso în aceste condiţii rămâne echipa a doua, acolo unde se va întâlni cu Murgan şi Ghindeanu: “Echipa a doua este cel mai plăcut refugiu pentru el. Dacă vrea să plece în altă parte eu nu mă opun. Nu mai vreau să comentez”, a încheiat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.