RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu, element cheie în situaţia lui Cardoso

/ 13 iunie 2010

Interesul echipelor bucureştene pentru Alexandre Cardoso nu este singular, recent şi Universitatea Craiova intrând în luptă cu granzii Capitalei pentru a-şi asigura serviciile fundaşului Pandurilor.

Mandatat fiind de preşedinele Marin Condescu pentru a discuta cu eventualii ofertanţi, Daniel Burlan, directorul general al SNLO, a declarat că se ia în calcul transferul brazilianului la Universitatea Craiova în schimbul sumei de 1.000.000 de euro, dau chiar un împrumut al acestuia pentru un an, perioadă după care jucătorul ar urma să revină la Târgu Jiu. În timp ce conducerea Pandurilor de la Târgu Jiu îi caută echipă lui Cardoso, impresarul jucătorului spune că o astfel de discuţie o va avea doar cu preşedintele Marin Condescu: “Eu nu ştiu nimic despre oferta Craiovei în ceea ce-l priveşte pe Cardoso. Am discutat sâmbătă cu domnul Condescu şi vom mai purta discuţii la începutul săptămânii, când va fi din nou în ţară. Nu agreez varianta unui împrumut pentru Cardoso, nici la Craiova, nici la altă echipă. Nu cred că Universitatea este o echipă potrivită pentru Cardoso în acest moment. E treaba lor ce discută, fără Cardoso şi fără mine nu pot face nimic”, a declarat Gabriel Gică Mucea pentru www.sportingorj.ro.

Cardoso a fost al doilea jucător al Pandurilor în clasamentul minutelor jucate în campionatul recent încheiat, el fiind întrecut doar de Alin Chibulcutean. Cardoso a adunat în sezonul trecut 2.599 minute jucate în tricoul Pandurilor reuşind să înscrie de două ori. De serviciile lui Cardoso s-au arătat interesate şi echipele bucureştene Dinamo, Steaua şi Rapid.

Preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, a fost absent în ultima vreme din jurul echipei, el lipsind şi de la discuţiile atât cu noul preşedinte executiv, cât şi cele purtate cu noul antrenor principal al echipei. Condescu este aşteptat cel târziu marţi la Târgu Jiu, în aceste zile urmând a avea loc mai multe discuţii decisive pentru stabilirea noilor structuri de conducere de la Pandurii şi strategia pe care echipa gorjeană o va adopta în încercarea de a reveni cât mai curând în prima Ligă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.