RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mult lăudata linie de 9 metri a Energiei îi dă bătăi de cap lui Stângă

/ 2 februarie 2010

Deşi la un moment dat preşedintele Gore Popescu spunea că Energia are cea mai tare linie de 9 metri din întreg campionatul, după meciul de debut în retur, antrenorul Vasile Stângă se plânge tocmai de ineficienţa interilor săi.

Stângă spune că jucătorii săi au fost intimidaţi de jocul dur al sucevenilor, dar nu le caută foarte multe scuze interilor Energiei: „Filip mai are foarte mult de muncă. A lucrat foarte mult pentru forţă, a pus pe el multă masă musculară, dar a asta i-a afectat foarte mult mobilitatea. Are mari carenţe în jocul pe apărare. Simovic s-a speriat la Suceava, a fost departe de ceea ce a arătat în meciul cu Steaua. Mi-a spus că n-a primit atâţia pumni în meci niciodată. Lui Kukrika i-a fost frică şi să mai sară după ce s-a înălţat de vreo cinci ori şi a fost împins în timp ce era în aer fără ca adversarii să primească vreo eliminare”, a declarat Vasile Stângă pentru www.sportingorj.ro .

Dacă interii au fost cei criticaţi de tehnicianul Energiei, după meciul de la Suceava a fost şi un jucător lăudat, acesta fiind noul portar al gorjenilor: „Ciobanu a apărat extraordinar în repriza a doua, dacă nu era el în poartă sucevenii ne băteau la zece goluri”, a mai declarat Vasile Stângă.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.