RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gore Popescu: “Avem acum o linie de 9 metri fantastică”

/ 14 ianuarie 2010

Odată cu aducerea lui Marko Simovic lotul Energiei pentru retur este aproape complet, preşedintele Gore Popescu este fericit că a putut să-i ofere lui Vasile Stângă posibilitatea de a avea la dispoziţie un lot aproape de aşteptările sale.

“Cred că domnul Stângă este acum mult mai uşurat pentru retur, în cea ce priveşte lotul de care dispune. Eu zic că avem acum o linie de 9 metri fantastică, dacă stau să mă gândesc bine e cea mai bună din ţară. Mai rămâne acum să se şi omogenizeze”, a declarat Gore Popescu după ce s-a înţeles, telefonic, cu interul dreapta macedoneano-muntenegrean Marko Simovic. Acesta se alătură lui Marian Filip, Andrei Păiuş, Ante Kukrika, Vali Popescu, Ionuţ Mazilu şi Bogdan Criciotoiu pe lista interilor cu care Vasile Stângă va lucra în această primăvară la Energia.

Nici postul de extremă dreapta nu a fost uitat de preşedintele gorjenilor, acesta ajungând la o înţelegere cu cei de la CS H&V Piteşti pentru ca Alin Oprescu să fie în lotul Energiei măcar la turneul organizat la Târgu Jiu la sfârşitul săptămânii viitoare. “Eu unul aş vrea ca jucătorul să ajungă la Târgu Jiu. Ne înţelegem foarte bine cu echipa de acolo şi în plus noi nu avem obiectiv promovarea în acest retur de campionat, aşa că nu văd nici un motiv pentru care să nu îl lăsăm să plece pe jucătorul nostru la echipa din Târgu Jiu”, a declarat Adrian Iancu, preşedintele echipei H&V Piteşti în legătură cu eventuala trecere a lui Oprescu la Energia, jucătorul piteştean urmând a fi rezerva lui Apolzan în returul acestui campionat.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.