RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Optimismul lui Mingote: „Rezultatele dau moral”

/ 9 noiembrie 2010

Repus în drepturi” în primul „11” la scurt timp de la sosirea lui Petre Grigoraş pe banca Pandurilor, goal-keeperului Pedro Mingote pare să-i fi revenit încrederea de sine.

După ce şi-a adus contribuţia la obţinerea celor patru puncte din ultimele două partide de campionat, portarul Pandurilor face o scurtă analiză a noii echipe de sub comanda lui Grig. Portughezul Mingote este de părere că Pandurii traversează un reviriment, iar locul ocupat de formaţia olteană în prima ligă nu este conform cu realitatea. „Cred că a contat foarte mult venirea domnul Grigoraş. El ne-a dat încredere, a acordat la toată lumea câte o şansă şi mâna lui de antrenor s-a văzut. Am reuşit să facem chiar şi spectacol, parcă arătăm ca o echipă mult mai ofensivă acum. Dar încrederea cred că a contat cel mai mult. Cred că este un nou început pentru noi. Oricum, nu meritam să fim la coada clasamentului, Pandurii este o echipă mult mai valoroasă şi cred că am început să demonstrăm asta.” Lusitanul crede de asemenea că „noua casă” de la Severin va ajuta Pandurii să etaleze un fotbal cât mai bun: „La Severin avem un teren bun, unde să poţi să joci cu adevărat fotbal. Au venit şi câţiva susţinători din Târgu Jiu şi le mulţumim. Aşteptăm tot mai mulţi. Mergem şi la Cluj să facem un rezultat bun. Rezultatele dau moral pentru echipă şi cred că meciul cu Rapid ne-a dat încredere şi s-a văzut şi cu Tg-Mureş. Nu e o chestie de noroc.”, a completat Mingote.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.