RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Repriză secundă de coşmar şi eşec pentru Pandurii în Regie

/ 22 aprilie 2011

Pandurii n-a reuşit să continue seria bună de rezultate din luna aprilie şi a cedat în Regie cu 2-1 (0-1) în faţa Sportului Studenţesc după o repriză secundă în care gorjenii au fost de nerecunoscut, iar Mingote şi-a îngropat echipa cu două goluri pe care le are pe conştiinţă.

Vranjes a deschis scorul repede pentru Pandurii, în minutul 11 bosniacul speculând o indecizie a lui Viciu cu ajutorul unei execuţii acrobatice. Pandurii s-au văzut deja învingători în faţa Sportului şi au tratat cu lejeritate jocul, după doar patru minute Nae ratând incredibil din interiorul careului aşa cum în minutele 36 şi 45 avea să o facă şi Ferfelea la faze la care apărarea gorjeană se gândea deja la cozonacii de Paşte. În vreme ce Sportul şi-a trecut în cont aceste mari ocazii, Pandurii a replicat doar cu câteva şuturi de la distanţă care însă nu şi-au atins ţinta, Lemnaru, Vranjes şi Voiculeţ şutând de fiecare dată puţin pe lângă poartă.

La reluare, jocul a fost mult mai iute, dar echipele s-au apropiat cu greu de cele două porţi. Lemnaru nu a controlat un balon care putea aduce desprinderea Pandurilor în minutul 59, iar ratarea atacantului împrumutat de la U Cluj s-a răzbunat zece minute mai târziu. Proaspăt intrat în teren, Vali Negru l-a găsit bine pe Tibi Bălan, acesta a scăpat uşor de Rada şi cu un şut destul de slab l-a învins pe Mingote, portughezul primind golul printre picioare. Sportul a simţit că se poate mai mult şi doar intervenţia de ultim moment a lui Matei în faţa lui Costin Gheorghe a făcut ca în minutul 78 tabela să nu se modifice din nou în dreptul gazdelor. Două minute mai târziu Mingote l-a blocat pe Ferfelea, iar la cealaltă poartă Stromajer a reluat din voleu, dar Viciu a prins balonul fără mari probleme. Victoria gazdelor avea să vină în minutul 81 după o nouă eroare a lui Mingote, Tibi Bălan lobând peste portughez un balon centrat de Maxim de pe partea stângă. Grigoraş a încercat să forţeze egalarea trimiţându-i pe teren pe Popete, Pleaşcă şi Voinea, ultimul la debutul în Liga 1, dar echipa era prea dezorientată pentru a mai găsi drumul spre un rezultat pozitiv pe care l-a avut la îndemână dar de care nu a ştiut să stea aproape.

Eşecul din Regie strică puţin planurile echipei gorjene, care după Sărbătorile Pascale are două meciuri extrem de grele pe teren propriu, Pandurii urmând a juca joi cu Steaua şi duminică în compania Rapidului, partide din care trebuie scoase puncte care să ajute echipa să se salveze de la retrogradare.

Sportul Studenţesc – Pandurii Târgu Jiu 2-1 (0-1)

Stadion “Regie”, spectatori: 500

Au marcat: T. Bălan (min. 69 şi 81) / Vranjes (min. 11)

Sportul: Viciu – Farmache (min. 66 V. Negru), D. Lung, Raţiu, Maxim – Irimia, Ghinga (min. 32 Ciupe), Nae (min. 46 C. Gheorghe) – T. Bălan – Curelea. Antrenor: Gigi Mulţescu.

Pandurii: Mingote – Matei (min. 82 Pleaşcă), Viera, Rada (min. 85 Voinea), Grecu – Băcilă, Voiculeţ (min. 85 Popete), Nistor – Vranjes – Lemnaru, Stromajer. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Ciupe (min. 54), Viciu (min. 88) / Vranjes (min. 44)

Arbitri: Georgian Ionescu – Vladimir Urzică, Ovidiu Artene.

www.sportingorj.ro

Comentează!

7 Comentarii până acum

 • gorj spune:

  un blat ordinar!!!! rusineeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! mai aveati putin si va dadeati autogol!!

 • ANONIM spune:

  Totusi hai Pandurii.Niciodata nu am reusit sa facem meciuri bune in „Regie”.Daca a fost blat fiti convinsi ca a fost si in interesul nostru.

 • dan spune:

  dupa cum au tratat meciul pe alocuri chiar merita sa nu castigam iar cand avem si acest portar care nu a prins decat liga -2-a porugheza nu mai trebuie sa ne miram.Bine ca nu au tras mai mult la poarta ca ne facea varaza acest mingote.Cred ca trebuie sa riscam cu Laza pt ca nu avem ce pierde pt ca tot ce este pe poarta este gol….

 • aaa spune:

  nu a fost nici vorba de blat…petre grigoras de altfel a fost foarte suparat dupa meci……pentru ca urmeaza o serie de meciuri foarte grele……iar cu aceste 3 puncte era 100 % scapat de retrogradare

 • LuCkaS spune:

  Ba drate cum sa il ti pe Mingote in poarta :O ??? Ala e portar ??? a avut si el un meci 2 bune si gata … Dupa parerea mea Lazar e mult mai bun ka el chiar daca e mai tanar 😉 …

 • LuCkaS spune:

  Frate*

 • gorj spune:

  grigoras iti dorim un PASTE FERICIT !!!! Multumim pentru tot ce ai facut !!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.