RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Au ars gazul de pomană o repriză / Gaz Metan Mediaş – Pandurii Târgu Jiu 2-0 (0-0)

/ 18 martie 2011

Pandurii a dat impresia că se poate întoarce cu cel puţin un punct din deplasarea de la Mediaş după ce în prima repriză a controlat cu autoritate jocul, însă după un început de repriză secundă dezastruos, au cedat complet frâiele disputei, iar Gaz Metan a învins fără emoţii.

Grigoraş a surprins mergând din nou pe mâna lui Lemnaru, care nu a convins la meciul cu Gloria Bistriţa şi a fost mână moartă şi la Mediaş, ţinându-l pe bancă pe Apostu, cel care reuşise totuşi să înscrie în poarta dinamovistă atunci când a fost folosit vârf. Gorjenii au avut o posesie net superioară adversarului în prima parte a meciului dar nu a forţat deschiderea scorului lăsând impresia că s-ar mulţumi cu un rezultat de egalitate, o eventuală victorie fiind lăsată în seama unei potenţiale greşeli decisive a gazdelor. Aceasta nu a venit însă în prima repriză, iar în cea de-a doua Gaz Metan Mediaş a ieşit din letargia afişată în prima parte a jocului. Pustai s-a dovedit extrem de inspirat introducându-l în teren pe Roman în locul lui Muntean, acesta revigorând în mod evident acţiunile de atac medieşene. Ezitantă şi în prima repriză, apărarea Pandurilor a fost prinsă pe picior greşit de o repunere rapidă a lui Pârvulescu după un out, mingea a ajuns la Eric de Oliveira, iar brazilianul, nemarcat, n-a ezitat să-şi încerce şutul, reuşita acestuia de la circa 30 de metri lăsându-l fără replică pe Mingote în minutul 55.

Şocul primirii golului la primul şut pe poartă trimis de medieşeni s-a resimţit puternic, în minutul 59 gazdele trecând de două ori pe lângă majorarea scorului. Mai întâi Pârvulescu a scăpat singur cu Mingote, dar portughezul a respins cu piciorul, pentru ca mai apoi centrarea în faţa porţii a lui Hoban nu a fost ajunsă de Roman. Grigoraş a mutat scoţându-l pe Brata şi trimiţându-l în atac pe Stromajer, dar Gaz Metan Mediaş a rezolvat soarta meciului în minutul 63 când Zaharia a reluat cu capul centrarea din corner a lui Eric ducând scorul la 2-0. În disperare de cauză, Grigoraş a încheiat meciul jucând 15 minute cu trei vârfuri în teren, lângă Lemnaru şi Stromajer fiind trimis şi Apostu, fără însă ca Pandurii să-şi treacă în cont vreo ocazie importantă de gol, doar Vranjes şi Pintilii punându-l la încercare pe Pleşca cu două şuturi din afara careului, destul de modeste însă pentru a-i da acestuia prea mari emoţii, tot medieşenii fiind mai aproape de gol la ocaziile avute de Taher pe final de joc, dar şi la reluarea neglijentă a lui Viera care se putea solda cu un autogol.

Fără victorie şi cu doar două puncte acumulate în această primpvară zbuciumată pentru gorjeni, Pandurii se află într-o postură ingrată în acest moment, salvarea de la retrogradare devenind din ce în ce mai greu de obţinut.

Gaz Metan Mediaş – Pandurii Târgu Jiu  2-0 (0-0)
Stadion „Gaz Metan” Mediaş, spectatori: 4.000

Au marcat: Eric (min. 55) şi Zaharia (min. 63)

Gaz Metan: Pleşca – Zaharia, Fl. Lazăr, Akaki, Vukadinovici – Hoban, Todea, Muntean (min. 46 Roman), Pârvulescu (min. 84 Bozeşan) – Eric (min. 68 Dudiţă) – Taher. Antrenor: Cristian Pustai.

Pandurii: Mingote – G. Matei (min. 46 Pleaşcă), Viera, Chiricheş, Grecu – Voiculeţ, Pintilii, Nistor (min. 76 Apostu) – Vranjes, Lemnaru, Brata (min. 60 Stromajer)

Cartonaşe galbene: Taher (min. 49) / Chiricheş (min. 17), G. Matei (min. 19)

Arbitri: Mihai Prodan – Micloş Nagy, Petru Gaşpar

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • gorj spune:

    AFARA CU JA -VR-A DE GRIGORAS!!! ce mai vreti bai le.si.na.ti.lor il pupati in *** pe prost!!! ne ducem sigur cu b-o-u- asta in LIGA2!!!!Afara cu ani-malu!!!

  • MIHAI spune:

    Grigoras este un antrenor slab,care ne duce in B.Chiar nu vede nimeni asta? Cu epavele de Lemnaru si Stromayer slabi si nepregatiti, dati afara de la alte echipe si pe care numai el ii vede fotbalisti nu vom castiga niciodata!!!

  • alin spune:

    strategia ar trebui regandita…nu ne mai putem salva de la retrogradare…

  • crew spune:

    bai frate eu nu ma mai pot uita la meciurile pandurilor ptr ca echipa asta e o gluma proasta a orasului ,de fapt stiu si rezultatul si jocul din nainte e o echipa naiva paseaza pana la 30 de metri si atat de acolo nu mai stiu sa paseseze nam nimik cu condescu de fapt am in loc sa ne bucuram ca avem echipa in liga 1 am ajuns sa-mi fie rusine ca ne fac orasul de ras ne bat toate satele din liga 1 ,daca asa

  • cres spune:

    frate condescu asta ne face de ras orasu sa faca echipa la rovinari sau motru sa ne lase in pace orasu decat o echipa care retrogradeaza in fiecare an mai bine lipsasa si cica face stadion ce stadin frate mai bn il lasa asa nu ma refer la gazon.cica face tribune din metal..daca da 2 ploi ruginesc si asa stadinu e cel mai urat loc din oras cu tevile alea sudate cica.s tribune frate isi bat joc de noi ,orcum nu se mai duce nimeni la meciuri rezultu se stie dinainte ,frate daca nu dai gol cum face panduri nai cum sa castigim si retrogradezi iar

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.