RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fără Cardoso şi Băcilă şi la meciul cu Gaz Metan Mediaş

/ 15 martie 2011

Absenţi la partida cu Gloria Bistriţa, încheiată la Drobeta Turnu Severin cu un scor alb, Alexandre Cardoso şi Cosmin Băcilă nu vor fi refăcuţi nici pentru partida cu Gaz Metan Mediaş de la sfârşitul acestei săptămâni.

„Din păcate nu voi putea să joc. Trebuie să merg la Mogoşoaia pentru a face recuperarea. E vorba de o problemă la ligamentele genunchiului şi o problemă la menisc. Am fost la un pas de ruptură la meciul cu Dinamo la intrarea lui Djakaridja Kone. E bine măcar că am scăpat aşa şi că vine pauza de campionat după meciul de la Mediaş”, a declarat Cardoso pentru www.sportingorj.ro. Brazilianul a fost unul dintre remarcaţii lui Grigoraş după perioada de pregătire din această iarnă, iar la meciul cu Dinamo a reuşit să dea o pasă de gol pentru Apostu şi o pasă în urma căruia Voiculeţ a scos penaltiul pe care tot el l-a transformat.

În ceea ce-l priveşte pe Băcilă, extrema Pandurilor a suferit o ruptură musculară şi va fi şi el inapt pentru partida de vineri de la Mediaş.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • kagula spune:

    constantinescule inchide siteul asta nu vezi ce de fani are pandurii…mai economisiti niste bani..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.