RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Temelescu nu se teme de vremea capricioasă din Austria

/ 4 iulie 2011

Având la dispoziţie terenuri bune atât la antrenamente cât şi la jocurile amicale pe care Pandurii le va disputa în cantonamentul din Austria, managerul egeneral al Gorjenilor spune că n-are de ce să se teamă de vremea capricioasă din zonele montane ale Austriei.

„Terenurile de acolo sunt bune, nu contează dacă e vremea rea sau bună. Şi în campionat jucăm pe ploaie sau ninsoare, deci vom avea un program intensiv. În ziua cu meci amical avem un antrenament, în restul zilelor câte două antrenamente”, a declarat Viorel temelescu despre programul antrenamentelor pe care l-a stabilit antrenorul petre Grigoraş.

În privinţa adverarilor pe care Pandurii îi va întâlni în jocurile de verificare, Temelescu spune că sunt suficiente variante foarte bune şi în cazul în care vor surveni modificări de program: „Avem adversari destui de puternici, de prima ligă din Europa şi Asia. Avem adversari bine cotaţi, e bine. În această perioadă în Austria sunt numai echipe bune, în afară de echipele de amatorii autohtoni. Noi nu vom juca cu o echipă slabă, primul meci dacă se respectă programul îl avem cu naţionala Uzbekistanului, locul 4 la ultima Cupă a Asiei”, a mai spus oficialul Pandurilor.

Pandurii va juca în Austria cel puţin şase partide, conducerea echipei gorjene semnând un contract cu Digi Sport în privinţa transmiterii a trei partide dintre cele disputate în acest cantonament, însă este posibil ca numărul acestora să fie mai mare, aşa cum s-a întâmplat şi în perioada de pregătire de iarnă desfăşurată în Antalya.

Programul jocurilor amicale ale Pandurilor în Austria:

6 iulie – Echipa naţională din Uzbekistan
8 iulie – Al Ahli (Qatar)
10 iulie – Khazar Lankaran (Azerbaidjan)
12 iulie – Dinamo Ceske Budejovice (Cehia)
14 iulie – CSKA Sofia (Bulgaria)

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.