RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu se teme că forma Pandurilor ar putea avea de suferit din cauza lipsei terenurilor de antrenament

/ 11 februarie 2010

Ciobotariu se teme ca echipa să nu piardă acumulările din perioada petrecută în Antalya din cauza lipsei terenurilor pe care să poată efectua o pregătire adecvată programului pregătit.

Ninsorile, îngheţul şi ploiele căzute au făcut impracticabile terenurile din Târgu Jiu, iar antrenorul Pandurilor caută soluţii prin care forma sportivă să fie măcar menţinută la nivelul atins la revenirea în România: „Este o trecere bruscă la alt gen de pregătire dar pe noi ne interesează să nu pierdem ceea ce am acumulat până acum. În condiţiile în care suntem încercăm să ne adaptăm şi să menţinem forma pe care ne-o dorim până la primul joc. Este foarte important acum să avem teren de antrenament pentru că dacă nu avem teren vom pierde tot”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Nemulţumit pe deplin nici de suprafeţele sintetice, care pot provoca accidentări, dar conştient că fotbaliştilor trebuie să le dai mingea mai ales atunci când reluarea campionatului este atât de apoape, Ciobotariu a ales o soluţie de compromis şi a făcut antrenamente şi în Sala Polivalentă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.