RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Baciu stabileşte miercuri lotul pentru Austria

/ 11 iulie 2010

Marius Baciu a început deja să contureze lotul cu care Pandurii va aborda cantonamentul din Austria, o decizie finală urmând a fi luată la mijlocul acestei săptămâni.

“Marţi, când ne vom întoarce la antrenamente vom stabili o parte dintre jucătorii care vor face parte din lotul Pandurilor pentru noul sezon, restul urmând a fi stabiliţi miercuri, după meciul cu Minerul Lupeni, care va fi ultimul meci la Târgu Jiu înaintea plecării în Austria. Nu pot să dau acum un verdict, după jocul cu Jiul Rovinari, pentru că am ştiut că va fi foarte multă oboseală acumulată şi nu am vrut să dau un verdict în aceste condiţii. Nu am vrut să greşesc în aceste condiţii”, a declarat tehnicianul echipei târgujiene despre munca de selecţie pe care o va finaliza în curând. Baciu a mai declarat că în această săptămână aşteaptă şi alţi jucători cu care să-şi întărească echipa: „Vor veni jucători atunci când trebuie. În săptămâna în care vom pleca în Austria vor veni jucătorii de care avem nevoie. Am avut la antrenamente 45 de jucători şi a fost foarte greu. Trebuia să ştim foarte sigur la cine renunţăm, de aceea nu am mai adus acum jucători. Atât eu cât şi conducerea avem un contur pentru lista jucătorilor pe care vrem să-i aducem”, a mai precizat antrenorul Pandurilor. În ceea ce priveşte plecările de la echipa târgujiană, Baciu a declarat că nu este dispus să facă concesii, indiferent de nume şi CV: „Tilincă… e Tilincă. Fiţi siguri că, până plecăm în cantonament, n-avem mamă, n-avem tată! Nu contează numele jucătorilor”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.