RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Baciu vede Pandurii drept principala favorită la promovare

/ 30 iunie 2010

Pandurii pornesc în noul campionat cu un singur gând, acela de a reveni după doar un singur sezon petrecut la matineu în elita fotbalului românesc.

De la preşedinte la jucători, declaraţiile sunt la unison, toată lumea doreşte promovarea, iar antrenorul Marius Baciu este convins că la finalul campionatului Pandurii vor fi între echipele ce vor face pasul spre Liga I: „Eu cred că pentru promovare, în primul rând, ne vom bate noi cu noi. Eu am încredere în echipa pe care o avem deocamdată. Sunt echipe importante care se vor lupta cu noi pentru promovare, atât Mioveniul cât şi Unirea Alba Iulia, care a retrogradat şi ea odată cu noi, dar pot să apară şi alte echipe precum FC Bihor, echipă care a fost preluată de Marius Vizer şi care nu va rămâne la nivelul anilor trecuţi. Am încredere în noi şi cu multă linişte şi inteligenţă putem rezolva obiectivul pe care-l avem”, a declarat antrenorul Pandurilor.

Pandurii vor evolua în seria de vest a Ligii a II-a, o serie în care, foarte probabil, va avea ca adversari pe Unirea Alba Iulia, Dacia Mioveni, UTA, FC Argeş, CS Otopeni, FC Bihor, FC Baia Mare, Gaz Metan CFR Craiova, Arieşul Turda, FC Silvania, Minerul Lupeni, CSM Râmnicu Vâlcea, Mureşul Deva, Voinţa Sibiu, ACU Arad şi ALRO Slatina.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.