RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stângă vede echipa băcăuană drept favorită în meciul cu Energia

/ 9 februarie 2010

Antrenorul Energiei, Vasile Stângă, este circumspect în ceea ce priveşte şansele echipei sale în meciul cu cei de la Ştiinţa Dedeman Bacău, meci ce se dispută în devans miercuri, cu începere de la ora 17:00.

Readus cu picioarele pe pământ după două înfrângeri în acest retur şi cu un lot afectat de două accidentări, cea a lui Florea fiind mai serioasă şi totodată foarte importantă, dat fiind faptul că acesta este şi golgheterul echipei, Vasile Stângă spune că băcăuanii pleacă în mod evident cu prima şansă la victorie: „Băcăul este o echipă foarte puternică, mai ales că jucăm şi pe terenul lor. Ca valoare este peste lotul celor de la Suceava, la omogenitate ar mai fi ceva probleme, dar oricum arată ca o echipă solidă, mai ales după ce au mai venit acei ruşi. Este greu pentru orice echipă să câştige acolo. Cred că este cel mai dificil joc al nostru din deplasare”, a declarat tehnicianul Energiei.

Partida dintre Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău şi Energia Pandurii Târgu Jiu este una foarte importantă în ceea ce priveşte partea superioară a clasamentului, mai exact spus în zona echipelor ce vizează la finalul sezonului o participare în cupele europene, acest lucru fiind apreciat şi Digisport Plus, canal care va transmite în direct meciul.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.