RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stângă vrea să bată Reşiţa cu apărarea

/ 5 februarie 2010

Învins în tur de Omer, UCM Reşiţa câştigând pe teren propriu cu scorul de 30-23, Vasile Stângă nici nu concepe ca la Târgu Jiu Energia să nu termine altfel întâlnirea din a doua rundă a returului decât învingătoare.

Pentru a-şi apropia cele două puncte puse în joc, antrenorul Energiei ştie că nu doar valoarea individuală a jucătorilor dictează numele învingătoarei, ci mai ales modul în care aceştia formează o echipă: „Sezonul trecut i-am bătut aici cu o echipă mai slab valoric, dar atunci am făcut un meci fantastic în apărare. Iar de data asta va fi cu mult mai dificil pentru că acum avem jucători noi la echipă, jucători care încă nu s-au integrat aşa cum trebuie. La capitolul omogenitate mai trebuie lucrat. Dar, măcar în apărare să mergem mai bine pentru că asta este cheia handbalului mondial din ziua de azi”, a concluzionat Vasile Stângă.

Energia se află în luptă directă cu Steaua, Ştiinţa Dedeman Bacău şi Bucovina Suceava pentru un loc de cupă europeană, dar şi unul pe podiumul Ligii Naţionale, orice victorie înseamnând o şansă în plus la îndeplinirea obiectivelor de performanţă ale echipei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • ion spune:

    domnule stanga va admir foarte mult si va apreciez la fel de mult si va rog pe dvs.si echipa dvs. sa l bateti pe omer care este un mare impostor si care a intinat handbalul romanesc in lume!va dau totusi un mic sfat atentie la arbitraj caci atat el cat si zamfirescu au un talent inascut in a mitui in stanga si n dreapta!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.