RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Alin Oprescu nu l-a convins pe Stângă

/ 24 ianuarie 2010

În ciuda faptului că postul de extremă dreapta este unul descoperit cel puţin la nivelul rezervei, Darius Apolzan fiind singur pe post, antrenorul Vasile Stângă a decis să nu-l oprească în lot pe piteşteanul Alin Oprescu.

Extrema dreaptă piteşteană a fost în probe la echipa gorjeană la Cupa Energia şi a fost folosit câteva minute în fiecare partidă de antrenorul Vasile Stângă. În ciuda experienţei pe care a arătat-o în timpul cât a jucat şi a faptului că are câteva procedee pe care le foloseşte bine în faţa porţilor adverse, nivelul handbalului practicat în a doua divizie se vede în fizicul cu care Oprescu s-a prezentat la Târgu Jiu, cu multe kilograme în plus. Stângă a precizat că pentru acoperirea postului de extremă dreapta va apela la serviciile lui Bogdan Criciotoiu sau ale lui Enache.

Tot la capitolul mici nemulţumiri, antrenorul Vasile Stângă adaugă şi relaţiile de joc încă nesudate între cei nou veniţi şi restul echipei, dar şi faptul că luptele aprige pentru minge la Cupa Energia au lăsat şi câteva urme: „Păiuş a primit o lovitură în genunchi şi l-am menajat. Kapular are o lovitură la gambă dar el a jucat. Asta e handbalul. Trebuie să muncim la relaţiile de joc. Sunt jucători noi care se înţeleg greu, iar din partea lui Humberto e lipsă de comunicare şi cu Simovic şi cu Filip”, a declarat tehnicianul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.