RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Muntenegreanul Simovic, convins de numele lui Stângă să vină la Energia

/ 18 ianuarie 2010

Noul inter dreapta al Energiei, muntenegreanul Marko Simovic, spune că este convins că va avea şansa de a juca în cupele europene alături de echipa gorjeană mai mult decât a făcut-o la Vardar Skopje, echipă de la care a venit în această iarnă.

Simovic recunoaşte faptul că numele lui Vasile Stângă a contat foarte mult în decizia de a semna cu echipa târgujiană: „Înainte de a semna cu Energia, am auzit că aici este antrenor domnul Vasile Stângă şi asta pot să spun că a înclinat mult în alegerea mea. Despre domnul Stângă ştiu că a fost un mare jucător de handbal, unul dintre cei mai buni din lume. Şi eu sper să îmi continui performanţele cu adevărat sub comanda sa pentru că sunt convins că voi avea multe de învăţat de la el”, a declarat cel mai nou jucător al Energiei.

Marko Simovic a mai declarat că de cele mai multe ori contează mai mult nivelul competiţiei decât cel al echipei la care eşti legitimat, aşa că, în ciuda faptului că în handbal numele de Vardar este mult mai cunoscut decât al Energiei, campionatul românesc este superior celui din Macedonia, aşa că transferul său la o echipă românească ce are pretenţii la accederea în cupele europene nu poate fi privit drept un pas înapoi.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.