RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marko Simovic a semnat cu Energia

/ 15 ianuarie 2010

Interul dreapta Marko Simovic este de astăzi jucătorul Energiei, jucătorul venit de la Vardar Skopje fiind cel de-al doilea transfer reuşit de echipa gorjeană în acestă iarnă după revenirea lui Marian Filip.

Aşa cum a declarat preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia, transferul lui Simovic s-a realizat fără mari probleme, discuţiile anterioare netezind drumul interului spre trupa lui Vasile Stângă: „Simovic a semnat deja cu Energia, iar de mâine va fi prezent la antrenamentele echipei. Am încheiat un contract pentru şase luni cu drept de prelungire la finalul acestui campionat”, a declarat Gore Popescu pentru www.sportingorj.ro.

După ce a coborât de la Rânca, Energia şi-a început antrenamentele la Sala Polivalentă din Târgu Jiu, deocamdată tot sub bagheta secundului Mircea Bedivan, Vasile Stângă urmând a reveni la echipă abia după ce se va încheia turneul preliminar de calificare la Campionatul Mondial din Suedia din 2011, turneu care are loc în Finlanda în aceste zile.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.