RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia s-a înţeles cu interul dreapta Simovic pe care-l aşteaptă la Târgu Jiu pentru semnarea contractului

/ 14 ianuarie 2010

Neputând să-l convingă pe sârbul Borko Djordjevic să vină de la Vardar PRO Skopje la Energia, de la aceeaşi echipă macedoneană preşedintele secţiei de handbal a clubului gorjean, Gore Popescu, a reuşit să-l facă pe muntenegreanul Marko Simovic să accepte propunerea sa.

Interul dreapta Marko Simovic va sosi mâine la Târgu Jiu cu impresara sa şi are toate şansele de a rămâne aici pentru a ajuta Energia să-şi îndeplinească obiectivul: “Toată lumea ne-a condamnat că nu facem niciun transfer pentru a acoperi într-un fel partea dreaptă şi am făcut tot posibilul să luăm un jucător de acest profil. Simovic este în mare proporţie transferat la Energia pentru că, cel puţin telefonic, ne-am înţeles în toate privinţele. Urmează doar ca el să vină aici, să ne vedem, să punem cap la cap contractul şi să-l semnăm”, a declarat Gore Popescu pentru www.sportingorj.ro .

Marko Simovic va împlini în februarie 23 de ani, are 1,95 m şi 94 kg, a mai evoluat în ţara natală pentru Budva, Buducnost şi Lovcen şi din 2006 a jucat mereu cu Vardar Skopje în cupele europene, de două ori chiar în Champions League, competiţie în care în acest sezon a reuşit să marcheze de 6 ori din postura de rezervă a lui Djordjevic, ţinta iniţială a celor de la Energia.

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.