RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Federaţia intenţioneză să-i propună lui Vasile Stângă preluarea naţionalei masculine

/ 14 decembrie 2009

stanga1211Antrenorul Energiei, Vasile Stângă, este foarte aproape de a deveni şi selecţionerul naţionalei României, federalii intenţionând să-i propună acestuia preluarea acestui post la adunarea generală de marţi.

Preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia, Gore Popescu, a confirmat că Stângă este în poll position pentru preluarea acestei funcţii: “Stângă este, se pare, prima opţiune a celor de la federaţie iar noi nu ne putem opune. Este şi pentru el o oportunitate, dar şi pentru noi o onoare. Dacă va accepta propunerea, Stângă va merge în paralel cu Energia şi naţionala până la vară, moment în care el va fi nevoit să aleagă, şi, în mod normal, va alege echipa naţională”. Gore Popescu regretă că va fi nevoit în aceste condiţii să se despartă de cel mai bun antrenor care a trecut până acum la Târgu Jiu, dar spune că dacă Stângă va pleca, în locul său va veni un antrenor la fel de bun.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.