RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Antena 1 Târgu Jiu l-a premiat pe Vasile Stângă

/ 20 decembrie 2009

În organizarea Antenei 1 Târgu Jiu, Gala Gorj Nr. 1 l-a desemnat pe antrenorul Vasile Stângă drept personalitatea sportivă nr. 1 în Gorj în anul 2009.

Gala Gorj Nr. 1, ajunsă la cea de-a doua ediţie, a premiat şi în acest an persoanele sau instituţiile care şi-au pus amprenta asupra evenimentelor petrecute în 2009, fie că a fost vorba de cultură, politică, mass media, mediul de afaceri sau sport.

La categoria „Personalitatea sportivă a anului 2009 în Gorj”, alături de Vasile Stângă, au mai fost nominalizaţi Ion Bură, antrenor emerit de atletism şi director coordonator adjunct al Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, şi Theo Evans, antrenorul echipei de baschet masculin Energia Rovinari.

În absenţa premiantului categoriei, diploma şi premiul au fost ridicate de secundul lui Vasile Stângă de la cârma echipei Energia Pandurii Târgu Jiu, Mircea Bedivan, cel pe care Stângă l-a şi propus pentru postul de antrenor principal al trupei gorjene din vară, atunci când mandatul său la Târgu Jiu se va încheia.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.