RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia joacă miercuri cu Ştiinţa Dedeman Bacău

/ 9 februarie 2010

Energia nu a avut prea mult timp la dispoziţie pentru a-şi plânge soarta după eşecul de pe teren propriu în faţa celor de la UCM Reşiţa, miercuri fiind programată în devans partida din deplasare cu Ştiinţa Dedeman Bacău.

Iniţial conducerea gorjenilor şi-ar fi dorit o reprogramare pentru săptămâna viitoare invocând condiţiile meteo şi starea precară a drumurilor înzăpezite, însă cum nu a mai fost cazul, Energia a luat drumul Moldovei: “Am plecat spre Bacău pentru că nu-i de joacă, e o competiţie oficială al cărei program îl respectăm fie că ne place, fie că nu. Era o problemă dacă drumurile erau blocate, dacă nu puteam face deplasarea din cauza zăpezii, dar nu sunt sunt astfel de probleme”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Gore Popescu, preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia.

Partida dintre Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău, ocupanta locului 3 în Liga Naţională de handbal masculin, şi Energia Pandurii Târgu Jiu, contând pentru etapa a XVI-a, se va disputa miercuri în Sala Sporturilor din Bacău cu începere de la ora 17:00, ea fiind transmisă în direct de Digisport Plus.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.