RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Antrenorul braşovenilor îi vede pe băieţii lui Stângă pe unul dintre primele patru locuri din Liga Naţională – AUDIO

/ 16 noiembrie 2009

curiteanuProaspăt instalat la conducerea grupării braşovene, antrenorul Vasile Curiţeanu nu crede că Rom Cri Braşov poate face faţă rigorilor Ligii Naţionale în condiţiile în care beneficiază de un lot extrem de târnăr şi neexperimentat.

Curiţeanu speră totuşi ca pe parcursul campionatului să reuşească să depăşească alte două echipe aflate într-o situaţie similară, Dinamo şi CSM Medgidia, pentru a avea ocazia ca şi în sezonul viitor să evolueze tot în Liga Naţională.

În ceea ce priveşte echipa întâlnită la Târgu Jiu, antrenorul braşovenilor spune că este cu siguranţă una care va juca în sezonul viitor în cupele europene:

Vox Curiţeanu – Energia

Energia are ca obiectiv în acest sezon calificarea în cupele europene, iar pentru îndeplinirea acestuia are nevoie de o clasare la finele stagiunii între primele cinci echipe, locul şase fiind unul a cărui participare în competiţiile europene este încă sub semnul întrebării.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.