RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marius Baciu: „Fotbalul văzut de mine înseamnă atitudine şi dăruire”

/ 30 iunie 2010

Noua politică impusă de antrenorul Marius Baciu în jocul echipei sale se anunţă a fi implicare totală a jucătorilor, cei care nu sunt gata să facă acest lucru fiind ameninţaţi de tehnician cu excluderea din lot.

Fost fundaş la Steaua şi la OSC Lille, Marius Baciu vrea nu numai o disciplină de fier la echipă, dar le cere jucătorilor săi şi să adere la spiritul de învingător pe care el spune că îl are: „Jucătorii trebuie să înţeleagă că fotbalul văzut de mine înseamnă atitudine şi dăruire din minutul 1 şi până la minutul 90 şi chiar şi la antrenamente. Dacă nu, vor avea probleme nu doar cu mine, ci şi ei cu ei. După primele discuţii avute cu ei cred că sunt jucători conştienţi, care chiar îşi doresc să facă performanţă. Vorbesc aici şi de jucătorii care au fost aici, dar şi de cei care vor veni. Văd deja schimbări de la o zi la alta la ei atât la antrenamente. Sper să înţeleagă spiritul de învingător aşa cum îl înţeleg şi eu”, a declarat tehnicianul Pandurilor după primele antrenamente susţinute la Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.