RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă: „În repriza a doua s-a văzut oboseala acumulată”

/ 14 martie 2010

Tehnicianul Energiei era bucuros la finele întâlnirii cu Steaua deşi echipa sa a fost aproape de a fi egalată pe final de oaspeţi, Vasile Stângă puând căderea jucătorilor săi din a doua parte a reprizei secunde pe seama oboselii acumulate după meciul de la Constanţa şi drumul lung pe care l-a avut de făcut după acesta.

Energia a jucat excelent în primele 40 de minute, însă după ce a condus chiar şi la zece goluri distanţă, pe final a tremurat la gândul că tot acel avantaj s-ar putea irosi, iar echipa gorjeană ar putea pierde printre degete un succes important în lupta pentru un loc pe podiumul Ligii Naţionale: „Din păcate în repriza a doua s-a văzut oboseala acumulată şi de aceea au căzut şi fizic şi Steaua s-a apropiat destul de periculos plus că au jucat cu o apărare foarte avansată 4-2 şi noi n-am ştiut să ieşim din această apărare. Eu pun căderea aceea pe seama oboselii pentru că avem jucători care cunosc foarte bine handbalul, precum Humberto sau Truică şi ştiu să iasă din această apărare”, a declarat Vasile Stângă despre perioada nefastă a echipei sale din repriza secundă.

Tehnicianul Energiei a mai declarat că echipa sa se află pe un drum bun, însă meciurile disputate la o doar două zile distanţă crează probleme mari unei echipe precum cea gorjeană: „Echipa este turată la maxim. Jucătorii se cunosc acum, am exersat mai multe scheme de atac. Jucătorii sunt în formă, dar o spun încă o dată, echipa nu este în stare să joace două meciuri într-o săptămână. Handbaliştii noştri nu au capacitatea de a se reface în acest timp scurt. Aici mai intervin şi alţi factori. Bine că am câştigat”, a mai spus Vasile Stângă lăsând să se înţeleagă şi faptul că echipa gorjeană nu beneficiază de medicaţia necesară unei recuperări rapide a jucătorilor după partidele disputate în campionat.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.