RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă va continua cu Energia şi din vară

/ 19 ianuarie 2010

Odată cu numirea lui Vasile Stângă în funcţia de selecţioner al României s-a pus problema continuării muncii sale în paralel atât la echipa naţională cât şi la Energia.

Oponent al ideii de a lucra atât la naţională şi la o echipă de club în acelaşi timp, Vasile Stângă a dat înapoi înţelegând mecanismele ce l-au făcut pe Aihan Omer să facă acest lucru în perioada în care a fost sub contract atât cu Federaţia Română de Handbal cât şi cu cei de la UCM Reşiţa. „Voi continua şi din vară munca începută la Târgu Jiu. Ce să fac dacă federaţia nu are bani? Pentru echipa naţională nu sunt decât două acţiuni pe an, aşa că am destul timp pentru echipa de club. Acum l-am înţeles şi eu pe Aihan Omer”, a declarat Vasile Stângă.

Contractul lui Vasile Stângă cu Energia expiră în vară şi iniţial s-a mers pe ideea că acesta va continua doar ca selecţioner, însă în noile condiţii, ţinând cont şi de faptul că la Târgu Jiu toată lumea este mulţumită şi echipa are mari şanse de a juca în cupele europene, nu există nicio premisă ca acest contract să nu fie reînnoit.

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.