RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Baciu şi-a numit primul secund

/ 10 iunie 2010

Marius Baciu, noul antrenor al Pandurilor, spune că staff-ul pe care-l va conduce nu este încă definitivat, doar pentru postul de antrenor secund are deja un nume.

Marius Baciu a ales să lucreze la Târgu Jiu cu Flavius Boroncoi, cel pe care l-a avut coechipier la Gaz Metan Mediaş şi secund la Voinţa Sibiu: „Unul dintre secunzii mei va fi Flavius Boroncoi, care a început cariera de antrenor împreună cu mine, ştie ce vreau eu de la fotbal şi în curând vom decide împreună cine va rămâne şi cine va pleca de aici”, a declarat tehnicianul Pandurilor. Acesta a spus că staff-ul său va cuprinde şi un preparator fizic: „Sunt în discuţii cu cei care ar putea veni aici. Este posibil să fie chiar un preparator fizic străin, nu ascund nimănui că sunt adeptul şcolii franceze. În orice caz, va fi un profesionist care va lucra după ideile pe care eu le am despre ceea ce eu cred că înseamnă pregătirea fizică”, a completat Baciu, care mai are o necunoscută în organigrama băcii tehnice: „Mai avem nevoie de un antrenor cu portarii. Nu suntem încă hotărâţi asupra acestui post, dar eu consider că este un post deosebit de important. Antrenorul portarilor va fi direct răspunzător pentru acest post foarte dificil”.

Situaţia lui Florin Bejinaru, secund la Pandurii pe parcursul mandatelor lui Săndoi, Neagoe, Cârţu şi Ciobotariu şi principal al gorjenilor în ultimele două etape de campionat, nu este clarificată, el fiind încă sub contract cu gruparea târgujiană.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.