RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Baciu are şi soluţii pentru Liga I

/ 6 iulie 2010

Zvonurile legate de situaţia financiară precară a ami multor echipe din Liga I reaprind speranţele suporterilor gorjeni de a vedea Pandurii în continuare în primul eşalon, iar ultimele declaraţii ale lui Marin Condescu dau apă la moară speculaţiilor pe această temă deşi preşedintele echipei gorjene a spus şi faptul că preferă ca echipa să pornească din nou de jos, din liga a II-a, pentru a ajunge din nou printre protagonistele fotbalului românesc.

În cazul în care Pandurii vor fi invitaţi de Liga Profesionistă de Fotbal să se înscrie în Liga I în locul unei alte echipe care ar renunţa la acest drept, antrenorul Marius Baciu spune că echipa gorjeană va fi pregătită să facă acest pas fără a se face de ruşine: “Ar fi un uşor dezavantaj pentru noi pentru că am început mai târziu faţă de celelalte echipe din Divizia A, dar nu o să găsim scuze din cauza asta. O să facem programul şi pregătirea pentru a face faţă”, a declarat Baciu. Acesta a precizat însă că va fi nevoie de o primenire a lotului pe ultima sută de metri: “La nivel de lot o să vedem la momentul acela ce îmbunătăţiri vom aduce. Eu mi-am făcut temele pentru Divizia B, dar, undeva într-un colţ, am creionat şi programul pentru Divizia A. Nu o să fim surprinşi de o decizie favorabilă nouă în acest sens. Sunt convins că putem organiza foarte repede pentru Divizia A, asta dacă e cazul…”, a completat tehnicianul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.