RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au un program de pregătire pentru Liga a II-a

/ 17 iunie 2010

Pandurii şi-au stabilit programul pentru varianta în care echipa va rămâne în liga secundă, în cazul în care Federaţia Română de Fotbal va reveni asupra deciziei Comisiei de Licenţiere şi va ridica licenţa celor de la FCM Târgu Mureş urmând a se alcătui un alt program.

În varianta în care echipa lui Marius Baciu va juca în Liga a II-a, lotul se va reuni pe 28 iunie. Între 3 şi 10 iulie echipa va avea un prim cantonament, cel mai probabil la Herculane, după care se vor organiza câteva meciuri amicale pentru a se vedea la lucru cât mai mulţi jucători. Din 22 iulie Pandurii vor pleca într-un cantonament de 12 zile în Austria întoarcerea la Târgu Jiu fiind programată pentru data de 6 august.

Lucrurile se pot schimba radical în cazul în care echipa va fi primită din nou între cele 18 echipe ale Ligii I: „Dacă vom avea surpriza plăcută de a juca tot în Liga I, atunci va fi o reunire de urgenţă. Şi să nu uităm că o situaţie asemănătoare s-a întâmplat şi acum 4 ani. Şi atunci a fost o reunire de bun augur, într-o săptămână din anul acela ne-a mers chiar foarte bine”, a declarat Marin Condescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.