RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Păcurar nu ia în calcul liga secundă

/ 13 mai 2010

Mijlocaşul Alex Păcurar consideră că mai are multe de spus în fotbalul românesc pentru a face pasul spre liga a II-a, fie şi pentru un singur an.

Căpitanul Pandurilor a recunoscut că în cazul în care gorjenii vor retrograda va căuta să plece la o altă echipă din primul eşalon, asta chiar dacă se află în plin contract cu gruparea târgujiană: “Sincer, nu prea iau în calcul să joc şi la Liga a II-a. Mai am contract cu Pandurii şi nu ştiu ce o să fie, dar nu vreau să joc în Liga a II-a. Am 28 de ani şi mai am multe de spus în Liga I. Am trei sezoane şi jumătate aici, nu ştiu cât mai rămân. Nu vreau să vorbesc. De-a lungul timpului am fost transferat pe la multe echipe, afară şi în ţară, dar am rămas la Târgu Jiu”, a mai spus Păcurar, jucător despre care în ultima vreme au circulat zvonuri legate de o posibilă trecere a sa la Steaua în cazul în care Victor Piţurcă va ajunge antrenor în Ghencea, fostul selecţioner punându-l pe lista sa pe jucătorul Pandurilor atunci când se afla în negocieri cu Universitatea Craiova.

Păcurar mai spune ţi că în acest moment nu se gândeşte la viitoarea sa destinaţie, ci doar cum să încheie cu bine campionatul cu Pandurii: “Deocamdată mă gândesc la următoarele două meciuri să facem tot ce putem să ne îndeplinim obiectivul şi apoi vedem ce va fi din sezonul viitor.” a afirmat Alex Păcurar.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • spaga spune:

    ce sa caute un jucator ca pacurar in liga 2 !!! se plafoneaza acolo. si mai are si 28 de ani .!! si e prea valoros pt liga a 2 !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.