RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Alex Păcurar a reluat pregătirile cu echipa

/ 23 aprilie 2010

Alex Păcurar s-a antrenat cot la cot cu colegii săi joi şi sunt speranţe ca în curând el să poată juca pentru Pandurii în acest final încins de campionat.

Mijlocaşul Pandurilor s-a accidentat în urmă cu o lună, pe 20 martie suferind o ruptură musculară în debutul meciului pierdut de gorjeni cu 1-0 în deplasare în faţa celor de la CFR Cluj. Imediat după Sărbătorile de Paşte, Alex Păcurar a revenit la Târgu Jiu şi a reluat pregătirile, însă a făcut-o separat de restul echipei, căpitanul Pandurilor urmând un program prescris de medicul echipei naţionale, Pompiliu Popescu.

Deşi Sorin Cârţu se îndoieşte de faptul că până la finalul sezonului Păcurar ar mai putea ajunge la potenţial maxim în ceea ce priveşte capacităţile fizice, golgheterul Pandurilor trage tare şi îşi doreşte să reintre pe gazon cât mai repede. Integrarea lui Păcurar în programul normal al echipei s-a făcut cu gândul mai mult la partida cu Poli Iaşi, însă dacă acesta va recupera din pregătirea fizică pierdută pe timpul accidentării sale, mijlocaşul ar putea fi măcar în lotul pentru meciul din deplasare cu Gloria Bistriţa.

Alex Păcurar a evoluat în acest sezon în 20 de partide, adunând 1491 de minute în teren, timp în care a adunat şase cartonaşe galbene şi unul roşu, dar a şi marcat de cinci ori, performanţă care-l face golgheter detaşat între panduri, doar Stromajer adunând două goluri, alţi nouă jucători de la Pandurii trecându-şi o singură dată numele pe lista marcatorilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.