RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Alex Păcurar nu a plecat cu Pandurii la Rânca

/ 15 ianuarie 2010

Dorit la un moment dat de CFR Cluj, FC Vaslui sau Universitatea Craiova, mijlocaşul Alex Păcurar a început perioada de pregătire tot în tricoul Pandurilor, dar se pare că nu pentru mult timp.

În vreme ce colegii săi îşi făceau ultimele pregătiri în ceea ce priveşte bagajele pentru cantonamentul de la Rânca, după antrenamentul din această dimineaţă Alex Păcurar a ieşit din vestiar zâmbitor şi grăbit urcându-se la volanul maşinii personale. Întrebat unde merge, Păcurar a dat o explicaţie rapidă şi oarecum fără susţinere spunând că se duce la Cluj pentru a mai susţine un examen, asta în vreme ce la revenirea cu oarecare întârziere la reunirea Pandurilor, mijlocaşul explica faptul că a terminat de dat examenele însă are de dat licenţa pe 30 sau 31 ianuarie, motiv pentru care ar urma să părăsească pentru câteva zile cantonamentul din Antalya.

Păcurar ar putea ajunge în Antalya, însă cu o altă echipă, cea mai probabilă cauză a plecării sale de la Târgu Jiu chiar înaintea cantonamentului montan fiind aceea a negocierilor pentru un eventual transfer. Golgheterul Pandurilor din turul campionatului a recunoscut existenţa ofertelor dar s-a plâns de preţul mare cerut de gorjeni pentru el: “Oferte sunt şi din afară şi din ţară, dar se cere prea mult şi cei care mă vor nu pot să plătească atât. Dacă nu se rezolvă nimic, dacă nu plăteşte nimeni cât se cere pe mine, rămân aici”, a declarat Alex Păcurar.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.