RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Alex Păcurar a revenit la Târgu Jiu şi se pregăteşte individual

/ 6 aprilie 2010

Accidentat la meciul de la Cluj Napoca pe care Pandurii l-au pierdut cu 1-0 în faţa celor de la CFR Cluj, Alex Păcurar a revenit la Târgu Jiu pentru a relua pregătirea după perioada de repaus recomandată de medicul echipei naţionale, Pompiliu Popescu.

Alex Păcurar a fost diagnosticat cu ruptură musculară după accidentarea suferită în debutul meciului cu CFR Cluj şi vreme de 14 zile a fost scutit de orice antrenament, el fiind lăsat în această perioadă acasă, la Cluj. După Sărbătorile Pascale, Păcurar a revenit la echipă, însă antrenorul Sorin Cârţu nu este prea optimist atunci când analizează şansele de a-l avea prea curând pe mijlocaş pe teren: „Vă daţi seama ce înseamnă 14 zile? Trei jocuri se joacă într-o săptămână, cât stă el meciurile se joacă. Să vedem pe sfârşit dacă putem să ne bazăm pe el în anumite momente. Nu vom mai putea să jucăm un meci întreg cu el, nu cred că va mai fi în stare”, a declarat tehnicianul Pandurilor. Acesta crede că ruptura musculară suferită vine ca urmare a lipsei de pregătire a acestuia din ultima vreme: “Am vorbit cu el, am mai trecut prin perioade de astea. Când a prins pregătirile în care nu a sărit nici un antrenament nu s-a accidentat, a dus meciurile. Acum are 18 antrenamente lipsă în Rânca şi Antalya, că are licenţă sau nu ştiu ce… Asta e repercursiunea”, a concluzionat Cârţu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.