RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Păcurar are ruptură şi ar putea lipsi o lună

/ 23 martie 2010

Alex Păcurar pare a se fi logodit din nou cu ghinionul, după ce în trecut a avut mari probleme cu rupturile musculare, care l-au ţinut multe etape în afara gazonului, la meciul cu CFR Cluj mijlocaşul Pandurilor a suferit o nouă accidentare.

Deşi se spera că este vorba doar de o întindere, Păcurar a fost diagnosticat cu ruptură musculară: „E ruptură musculară, aşa cum mă aşteptam, 1,5 pe 1,2 mm şi va trebui să iau o pauză mai lungă. Medicii spun că e nevoie de două săptămâni de repaus după care va mai urma recuperarea şi pregătirea pentru a reveni la joc, deci în total cred că va trece o lună în care voi lipsi”, a declarat Păcurar pentru site-ul oficial al Pandurilor.
Problemele lui Păcurar datează din perioada în care Pandurii erau antrenaţi de Eugen Neagoe, însă de la venirea lui Sorin Cârţu la conducerea grupării gorjene mijlocaşul golgheter al Pandurilor nu mai suferise accidentări serioase: “Îmi va fi greu, chiar mă dezobişnuisem de astfel de probleme pentru că nu am mai avut parte de nici o accidentare de un an şi jumătate”, a mai spus Păcurar, care a avut ghinionul de a se accidenta chiar la primul meci de la revenirea lui Cârţu pe banca Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.