RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Al Hilal şi-a dat acordul, Pintilii revine la Pandurii!

/ 14 februarie 2015
Mihai Pintilii revine la Pandurii după ce a părărsit în 2012 echipa gorjeană pentru a se transfera la Steaua. Mijlocaşul celor de la Al Hilal a primit acordul formaţiei din Arabia Saudită de a evolua sub formă de împrumut la Pandurii Târgu Jiu.

pintilii bucurie gol fcmImpresara lui Pintilii, Anamaria Prodan, a negociat cu conducerea celor de la Al Hilal şi a obţinut în cele din urmă acordul ca jucătorul să poată evolua în acest retur la echipa la care dorea, aceasta fiind Pandurii, echipă căreia consideră că-i este dator: „Pandurii e echipa care mi-a dat cele mai multe, m-aş duce la Pandurii cu plăcere”, mărturisea Mihai Pintilii în cantonamentul echipei naţionale din Antalya.

„Am primit acordul celor de la Al Hilal şi suntem bucuroşi că s-a realizat acest lucru. Aseară, târziu, impresara jucătorului, Anamaria Prodan, căreia îi mulţumim şi pe această cale, a reuşit să-i convingă pe conducătorii clubului arab, aşa că Mihai Pintilii va reveni la Pandurii împreună cu ceilalţi doi jucători pe care-i avem la lot, Roman şi Anton. Mai mult ca sigur vom reuşi să avem şi toate actele astfel încât Pintilii să poată evolua pentru echipa noastră şi la meciul cu Dinamo din semifinalele Cupei Ligii”, a declarat preşedintele Pandurilor, Eugen Pîrvulescu.

Pentru antrenorul Edi Iordănescu, „încorporarea” lui Mihai Pintilii la Pandurii reprezintă un bonus oarecum neaşteptat: „Pentru mine Pintilii ar fi o mare lovitură şi nu mă refer neapărat ca imagine, că asta e clar că va fi, dar ca şi plus pentru grup, şi calitativ şi ce ar reprezenta Pintilii pentru acest grup ca şi factor motivator, ca şi jucător care este un lider şi ar fi unul din liderii vestiarului, ar fi o lovitură extraordinară, ar fi un bonus”, declara tehnicianul Pandurilor la ultima conferinţă de presă, atunci când arabii încă nu-şi dăduseră acordul, iar împrumutul lui Pintilii la Pandurii părea greu de realizat din cauza salariului mare avut de acesta la Al Hilal şi a dorinţei acestora ca o mare parte a acestuia să fie suportată de clubul care-l va împrumuta.

Mijlocaşul de 30 de ani a evoluat două sezoane la Pandurii, perioadă în care a strâns 59 de jocuri în Liga 1, partide în care a înscris de 7 ori. Pintilii a fost căpitanul Pandurilor şi a reuşit să ajungă la echipa naţională, acolo unde a strâns 22 prezenţe în tricoul României marcând un gol, încă de pe vremea când evolua la Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro 
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.