RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pintilii are acordul lui Grig de a pleca la Steaua

/ 28 mai 2012

Despărţirea lui Mihai Pintilii de Pandurii Târgu Jiu este iminentă. Petre Grigoraş a confirmat faptul că Steaua Bucureşti a făcut o ofertă concretă căpitanului celor de la Pandurii. Şi Vaslui, şi Rapid, s-au mai interesat de internaţionalul gorjean, însă gruparea lui Gigi Becali pare să fi rămas singură în cursa pentru achiziţionarea fotbalistului.

Tehnicianul Petre Grigoraş nu se opune plecării lui Pintilii, chiar dacă pierde un jucător esenţial. Viaţa merge mai departe şi fără Pintilii, însă Grig cere conducerii pandurilor jucători care să umple golul lăsat de mijlocaş.

“Ştiu că există o ofertă clară pentru Pintilii. Au mai fost întrebări venite şi de la alte echipe, Vaslui şi Rapid. Dar oferta concretă e de la Steaua pe care o ştie şi jucătorul. Nu mai spun ce înseamnă Mihai Pintilii pentru Pandurii. E un jucător determinant, exponenţial, iar atunci când a lipsit de teren am simţit absenţa lui. Pot spune că e un jucător cheie. Dar, ca şi în cazul lui Chiricheş, când vine o ofertă bună pentru toate părţile şi jucătorul mai şi vrea să meargă la o echipă mai mare eşti pus în situaţia de a ceda. Dar, dacă va pleca Pintilii, Pandurii nu va muri. E greu, ne va fi greu, la fel ca şi pierderea lui Chiricheş în apărare. Chiar dacă Pintilii sau Grigoraş va pleca Pandurii nu se va desfiinţa. E o pierdere importantă pentru echipă, eu ca antrenor mi-aş dori să rămână. Când eşti pus ca antrenor într-o astfel de situaţie te poţi pune şi în locul jucătorului care vrea să plece şi vezi cam ce simte. Mi-aş dori ca cei din club să facă ceva şi să-l păstreze”, a declarat Grigoraş.

Oferta Stelei, 500.000 euro plus doi jucători împrumut pentru un an, Mihai Răduţ şi Lucian Filip, este modestă în opinia tehnicianului pandurilor. “Pintilii face mai mult de 500 de mii de euro. Clar. Motivul ? Din punctul meu de vedere e cel mai bun mijlocaş central din ţară. Nu sunt adeptul împrumuturilor, dar pentru a-ţi îndeplini un obiectiv pe termen scurt poţi apela şi la acest gen de jucători împrumutaţi. Dacă te pot ajuta, este ok”, susţine Grigoraş.

Steliştii Răduţ şi Filip, oferiţi de bucureşteni împrumut pentru un an în schimbul lui Pintilii, ar fi pe placul lui Grig. “Răduţ este un jucător care mie personal îmi place. S-ar plia pe stilul nostru de joc, un concurent bun pentru ceilalţi jucători pe care îi avem. Din iarnă l-am vrut de la Steaua, atunci când nu prea juca acolo. L-aş vrea şi pe Filip dacă pleacă Pintilii, dar îl vrea și Steaua”, a mai afirmat Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • dan spune:

    o decizie proasta acceptarea imprumuturilor de jucatori.Ori definitiv,ori deloc …..

  • gabi spune:

    Chiriches,Pintilii,Stanca,Martinovici,Gabi Matei…astia sunt toti de la Pandurii!In curand o sa se numeasca SteauaPandurii Bucuresti…Daca ne luau si antrenorul mai ramanea sa se duca si Condescu ca si asa e tovaras de afaceri cu ciobanu …

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.