RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Temelescu: „Nu a avut nicio discuție cu Dinamo legată de un eventual transfer al lui Pintilii”

/ 4 ianuarie 2012

Numele lui Pintilii este legat tot mai des de cel al lui Dinamo, unele articole din presa centrală menționând că jucătorul Pandurilor și-ar dori un transfer în Groapă.

În mai multe rânduri, căpitanul Pandurilor, Mihai Pintilii, a declarat că se simte foarte bine la Târgu Jiu și nu dorește să părăsească gruparea gorjeană nici dacă numele echipei care l-ar dori ar fi Dinamo. Mai mult decât atât, jucătorul și conducerea clubului târgujian au ajuns la un acord în ceea ce privește prelungirea înțelegerii ccu Pandurii: „Pintilii nu vrea să meargă la Dinamo. Pintilii are contract cu Pandurii, acesta i-a fost reînnoit. A fost în discuții pentru Dinamo, din câte știu eu, dacă nu se realiza transferul lui Pîrvulescu. Pe adresa clubului și nici președintele nu a avut nicio discuție cu Dinamo legată de un eventual transfer al lui Pintilii”, a declarat Viorel Temelescu, managerul general al Pandurilor, despre situația lui Pintilii.

Pentru Mihai Pintilii evoluțiile bune în tricoul Pandurilor sunt recompensate cu încă o convocare la echipa națională: „Pintilii este, în mod cert, convocat la echipa națională. Pentru echipa de tineret nu ne-au venit convocările pentru naționala de tineret”, a mai declarat Viorel Temelescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.