RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fără Pintilii şi Viera la meciurile cu Oţelul şi Dinamo

/ 15 februarie 2011

Pandurii nu vor putea să se folosească în primele meciuri oficiale din 2011 de doi dintre titularii săi, Mihai Pintilii şi Ousmane Viera prelungindu-şi perioada de refacere după accidentările suferite în această iarnă.

Antrenorul Petre Grigoraş a făcut cunoscut faptul că Pintilii şi Viera nu vor fi apţi de joc la ora întâlnirii cu liderul campionatului, Oţelul Galaţi: „Se pare că doi jucători, 100 % nu-i voi putea folosi nici în prima etapă lucru care nu mă bucură deloc, sunt jucători de bază, dar lotul este de 26 de jucători şi trebuie să găsesc soluţii pentru a-i înlocui. E clar că Pintilii şi Viera mai mult ca sigur primele două etape nu vor juca”, s-a destăinuit tehnicianul Pandurilor. Acesta se consideră principalul vinovat pentru accidentările suferite de jucătorii săi: „Îmi reproşez că am luat meciul cu ungurii în Antalya a doua zi după ce am aterizat şi atunci am pierdut patru jucători de bază. E vina mea”.

Între atâtea veşti proaste, Grigoraş are şi câteva motive de bucurie, Matei şi Mingote având şanse mari de a fi în teren în meciul cu Oţelul: „Matei, la sfârşitul săptămânii, se va antrena normal cu echipa şi sunt şanse ca la meciul cu Oţelul să fie apt. Mingote se simte foarte bine, mai are două săptămâni să se pregătească, el e portar, mai greu e la un jucător de câmp. Sper să nu mai apară alte porbleme până atunci. La fotbal se poate întâmpla orice, să scăpăm de şanse şi de ghinion”, a mai declarat Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.