RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au plecat la Poiana Braşov fără Stromajer

/ 13 ianuarie 2011

Atacantul sloven Jaka Stromajer nu şi-a rezolvat problemele cu conducerea clubului târgujian şi nu s-a alăturat lotului lui Petre Grigoraş.

Tehnicianul Pandurilor speră ca situaţia acestuia să se rezolve cât mai repede pentru a-l putea integra pe sloven în programul de pregătire al echipei fără a pierde prea multe antrenamente: „Pe Stromajer nu am reuşit să-l aducem la echipă pentru că are unele probleme contractuale pe care eu nu le-am cunoscut. Îl scosesem şi pe el de la naftalină puţin şi acum nu-l mai avem, deocamdată. Sper ca vineri-sâmbătă să vină în cantonament”, a declarat îngrijorat tehnicianul Pandurilor.

În cantonamentul din Poiana Braşov, care se va încheia pe 22 ianuarie, Pandurii a deplasat un lot de 26 de jucători: Mingote, Mutu, Horvat, Matei, Popete, Pleaşcă, Viera, Rada, Tătaru, Chiricheş, Grecu, Cardoso, Neagu, Hidişan, Băcilă, Nistor, Avramescu, Vranjes, Pintilii, Voiculeţ, Cristea, Brata, Ciucur, Militaru, Apostu şi Voinea.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.