RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stromajer, reţinut de la antrenamente de impresari

/ 11 ianuarie 2011

Atacantul sloven Jaka Stromajer a sosit la Târgu Jiu însă nu s-a prezentat la antrenamentele echipei, situaţia sa fiind acum una ce depinde de conducerea clubului.

Cu doar doi atacanţi în lot, Apostu şi Voinea, Petre Grigoraş speră ca Stromajer să-şi rezolve cât mai repede problemele pentru a putea intra în programul echipei: “Stromajer are probleme contractuale cu impresarii. Este o sumă stipulată în contract pe care nu a luat-o iar impresarii nu-l lasă să se antreneze. Sper să se rezolve cât mai repede şi cred că se va rezolva pentru că ar fi păcat să piardă pregătirea fizică”, a declarat tehnicianul Pandurilor despre problemele slovenului.

Jaka Stromajer a bifat 13 partide în prima parte a campionatului, în ultimele patru partide fiind integralist, partide în care a şi marcat şi cele două goluri din acest sezon, în meciurile din deplasare cu U Cluj şi Unirea Urziceni.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Liviu spune:

    sa-l retina de tot la cat e de slab…..pe asta il poti numi atacant nu stiu daca are 5 goluri marcate in 3 ani de cand e la echipa

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.