RSS post comments feeds rss email feeds twitter

A ajuns şi Stromajer

/ 29 iunie 2010

Absent de la reunirea Pandurilor, Jaka Stromajer a ajuns în cele din urmă la Târgu Jiu însă după încheierea primului antrenament condus la Târgu Jiu de Marius Baciu.

Atacantul Pandurilor spune că a încercat să ajungă la timp, însă din cauza traficului a ajuns abia după căderea nopţii, cu el sosind la Târgu Jiu şi mijlocaşul Stojan Vranjes: „Am plecat din timp însă drumul a fost foarte aglomerat şi am ajuns târziu la Târgu Jiu, în jurul orei 22:00. Acum suntem aici şi intrăm în programul echipei”, a declarat Jaka Stromajer. Atacantul sloven spune că este gata să joace cu Pandurii chiar şi în Liga a II-a, aceasta nefiind prima sa experienţă de acest gen în România după ce a fost împrumutat de gorjeni la CSM Râmnicu Vâlcea: „Dacă obiectivul echipei este promovarea în Liga I, nu vor fi probleme pentru mine să mai joc un an în liga a II-a. Deja am mai jucat la acest nivel şi, deşi este o diferenţă mare între aceste eşaloane, pentru mine nu este o problemă, repet, dacă se doreşte promovarea. În condiţiile în care, în mare, lotul echipei este acelaşi, eu cred că avem şanse mari de a promova. Părerea mea este că nici retrogradarea nu a fost meritată după lotul pe care l-am avut şi pentru tot ceea ce este aici”, a mai declarat Stromajer.

Chiar dacă s-a vorbit despre interesul nou promovatei FCM Târgu Mureş în ceea ce priveşte achiziţionarea sa, Jaka Stromajer nu ştie despre nicio ofertă primită până acum: „Deocamdată abia am revenit din vacanţă şi nu ştiu nimic despre nicio ofertă, dar voi lua în calcul şi ofertele care ar putea veni din Liga I. Nu cred că este prea târziu, transferuri se pot face şi în august”, a mai spus atacantul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • spaga spune:

    esti varza ba.. cine sa te transfere. !! numai cei de la pandurii te pot tine. !! in loc sa te dea afar. si sa aduca un junior in locul tau.. si asa iei banii degeaba baaa slovene

  • sorin spune:

    Aduceti toti alcoolicii care au retrogradat echipa campionatul trecut. Sunteti total lipsiti de profesionalism !! Va meritati soarta

  • gica spune:

    gloaboooooooooo! si la div H se gasesc jucatori mai buni…condeescu un hotz ordinar

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.