RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au plecat de la Târgu Jiu pentru jocul cu Oţelul

/ 28 iulie 2010

Ionuţ Badea a ales 18 jucători pe care i-a pus în autocarul ce are destinaţia finală Galaţi, acolo unde Pandurii vor juca în compania Oţelului în runda a doua a Ligii I.

Faţă de meciul cu Unirea Urziceni, lotul Pandurilor a suferit o singură modificare, Hidişan fiind înlocuit de Ghindeanu. Alături de Hidişan, care a suferit o întindere la aductori în debutul meciului cu Unirea Urziceni, pe lista jucătorilor cu probleme medicale s-a alăturat şi Murgan, care a făcut întindere musculară şi a devenit inapt pentru următoarele partide. În continuare au probleme contractuale Daniel Stan, Voiculeţ şi Adrian Iordache, în timp ce portarul Mutu şi jucătorii de câmp Chibulcutean, Vranjes şi Ilie Iordache au rămas în afara lotului pentru această etapă.

Lotul pentru meciul cu Oţelul Galaţi:

Portari: M. Popa, Mingote

Jucători de câmp: G. Matei, Ghindeanu, Viera, Pintilii, Chiricheş, Cardoso, Băcilă, Ciucur, Menassel, Nistor, Orac, Brata, Grecu, Apostu, Antohi, Stromajer.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • relu spune:

    voiculet nu are probleme medicale ci a fost vandut de fostul sau patron,benone lazar,la steaua…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.