RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cinci jucători de la Pandurii II în lotul pentru meciul cu campioana României

/ 15 aprilie 2010

În lotul cu care Pandurii va face deplasarea pentru meciul cu Unirea Urziceni, Sorin Cârţu va lua un număr record de jucători de la echipa a doua.

Din cauza accidentărilor, suspendărilor, dar şi a renunţării la serviciile unor jucători de la prima echipă, Sorin Cârţu va fi nevoit să apeleze la cinci jucători de la Pandurii II pentru a-şi completa lotul cu care va juca în compania celor de la Unirea Urziceni. Bănică, Rada, Pleaşcă, Stanciu şi Vlăduţi au fost jucătorii nominalizaţi de Cârţu drept posibili adversari ai campionilor din Urziceni la sfârşitul acestei săptămâni. Bănică a mai jucat în prima ligă în tricoul Universităţii Craiova şi va fi în lotul gorjenilor pentru meciul cu Unirea Urziceni datorită faptului că Livshits, cel de-al treilea portar de la prima echipă este plecat după viză, iar Stanca este indisponibil după accidentarea suferită la Mediaş. Ceilalţi jucători de la Pandurii II au mai fost în lotul primei echipe, însă nu au reuşit să bifeze până acum niciun minut jucat în Liga I.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.