RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Meciul de la Urziceni e mai important decât cel cu Oţelul”

/ 5 decembrie 2010

Pentru antrenorul Petre Grigoraş, meciul Pandurilor cu Unirea Urziceni reprezintă unul dintre cele mai importante din acest campionat, de rezultatul acestuia putând să depindă chiar soarta echipei gorjene.

„Meciul de la Urziceni e mai important decât cel cu Oţelul. E clar că nu ne batem cu Oţelul la titlu sau un loc de cupă europeană, dar cu Urziceni ne batem pentru evitarea retrogradării. În ultimele meciuri am reuşit rezultate bune cu echipele din preajma noastră, din păcate au fost meciuri pierdute cu contracandidate, aşa că meciul acesta e mai important pentru mine decât cel cu Oţelul”, a declarat Grigoraş amintind de înfrângerile nete suferite de Pandurii în faţa celor de la Gloria Bistriţa, Astra Ploieşti sau Victoria Brăneşti în partidele ce au precedat sosirea sa la Târgu Jiu.

Grigoraş crede că o victorie a Pandurilor la Urziceni ar însemna o detaşare ce poate fi decisivă în ecuaţia salvării de la retrogradare cel puţin în lupta directă cu ialomiţenii: “Dacă învingem am lua o opţiune serioasă în lupta cu Urziceni pentru evitarea retrogradării. Noi ne-am duce la -4 ei la -13, deci diferenţă destul de mare de puncte. O victorie ar fi fantastică pentru noi şi ne-ar da posibilitatea să sărbătorim şi noi Crăciunul şi Anul Nou cu zâmbetul pe buze”, a încheiat antrenorul gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.