RSS post comments feeds rss email feeds twitter

N-au mai rămas decât circa 200 de bilete pentru meciul cu Steaua

/ 25 martie 2010

Partida Pandurilor cu Steaua a stârnit mare interes la Târgu Jiu, cele aproximativ 1.000 de bilete puse în vânzare joi fiind aproape de epuizare.

Casele de bilete de la Stadionul „Municipal” din Târgu Jiu au fost luate cu asalt cu circa o oră înaintea punerii în vânzare a tichetelor pentru meciul dintre Pandurii şi Steaua. După închiderea caselor de bilete, pentru ziua meciului au mai rămas spre vânzare doar circa 200 de tichete. Acestea vor fi scoase vineri la vânzare începând cu ora 10:00 şi vor fi comercializate până cel târziu la ora 18:30, asta dacă ele nu se vor epuiza mai devreme.

Este de aşteptat ca tribunele „Municipal”-ului să fie pline la meciul de vineri cu Steaua, pe lângă numele adversarului Pandurilor, partida reprezintă şi prima apariţie pe teren propriu a lui Sorin Cârţu după revenirea sa pe banca Pandurilor după o pauză de circa cinci luni de zile.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • PPK spune:

    Hai Sorine mai fai o minune sa-i batem si de data asta pe spurcati:)) La m..e sTEAUA!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.