RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Biletele pentru meciul cu Universitatea Craiova se pun în vânzare sâmbătă

/ 2 martie 2010

Conducerea clubului Pandurii a anunţat scoaterea la vânzare a 1.000 de bilete pentru meciul de luni cu Universitatea Craiova, toate doar la peluze, restul locurilor de pe „Municipal” fiind rezervate abonaţilor.

Având în vedere faptul că partida este considerată drept una cu grad maxim de risc, cei din conducerea Pandurilor au luat decizia ca la meciul cu Universitatea Craiova să nu fie acordate gratuităţi, iar copiii sub 14 ani să nu poată intra în incinta stadionului neînsoţiţi.

Biletele vor fi scoase la vânzare sâmbătă dimineaţa, începând cu ora 09:00, preţul unui bilet fiind stabilit la 20 de lei. Vânzarea biletelor se va face doar sâmbătă şi duminică, în ziua meciului fiind interzisă comercializarea acestora, chiar dacă acestea nu se vor epuiza în cele două zile destinate vânzării lor.

Meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Universitatea Craiova se va disputa în închiderea etapei a XX-a a Ligii I, luni 8 martie, cu începere de la ora 20:00, partida fiind transmisă în direct de Digisport.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.