RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pintilii visează să evolueze în Bundesliga

/ 12 ianuarie 2012

Căpitanul Pandurilor nu se sperie de perioada de pregătire pe care o va avea în Antalya, acolo unde va sta o lună fără întrerupere pregătindu-se și cu Pandurii și cu echipa națională.

Mihai Pintilii este de părere că Pandurii poate să repete evoluțiile din prima parte a sezonului chiar dacă din echipă au dispărut Chiricheș, Vranjes și Stromajer: „Depinde de noi. Dacă vom fi bine pregătiţi şi ne vom face treaba bine, speranţe tragem toţi la un retur la fel de bun ca prima parte. Să ne facem jocul nostru. A plecat Chiricheş, în rest suntem aceeaşi. Bine, mai e Stromajer şi Vranjes cu situaţii incerte, două pierderi mari pentru echipă, dar nu depinde de noi, ci de conducere. Poate vor mai veni 2-3 jucători, dacă nu ăştia suntem cu ăştia defilăm”, a declarat mijlocașul Pandurilor, cel mai bun închizător din Liga I în prima parte a campionatului conform statisticilor InStat.

În legătură cu viitorul său, Pintilii spune că visează la evoluții bune sub tricolor și la un transfer la o echipă puternică, fie din România, fie din străinătate: „Oricine speră. De ce să nu sper? Vreau să ajung cât mai sus. Să ajungi la un Campionat Mondial sau European nu se întâmplă oricui. La nivel de club sunt şi în ţară echipe mari, Steaua, Dinamo, Rapid, CFR Cluj, U Cluj, Vaslui. Sunt echipe mari care investesc bani foarte mulţi. Nu mai zic de cele din străinătate. Afară e altceva. Nu se compară. Germania mi se potriveşte mai bine. Îmi place mult Spania, dar acolo e pentru cei mai tehnici, iar eu nu sunt aşa tehnic”, a mai declarat Pintilii.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.