RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mihai Pintilii: „Mă simt extraordinar la clubul acesta, eu vreau să rămân aici!”

/ 21 decembrie 2011

După ce numele său a fost vehiculat, la fel ca și cel al lui Alexandru Maxim, drept țintă pentru dinamoviști pentru un transfer în Groapă în această iarnă, Mihai Pintilii spune că nu se gândește să părăsească echipa gorjeană.

„Eu nu am zis niciodată că vreau să plec de la Târgu Jiu. Dinamo, Vaslui, Steaua nu există pentru mine. Pentru mine există Pandurii! Mă simt extraordinar la clubul acesta, eu vreau să rămân aici. Sunt aproape de casă, oamenii sunt în regulă, iar mie îmi place să fiu acasă. Aici, la 50 de km, e acelaşi lucru pentru mine. Dacă va veni vreo ofertă avantajoasă pentru mine şi pentru club o analizez dacă îmi convine bine, dacă nu voi rămâne la club. Pentru mine acum Dinamo nu există. Mă gândesc la Pandurii. Acum Pandurii e pe primul loc pentru mine”, a spus Pintilii despre situația sa la Pandurii.

Căpitanul Pandurilor a dezvăluit și care este visul său pentru 2012: „Naţionala e o dorinţă de-a mea. Dacă o să am evoluţii bune la club e posibil să mă cheme la naţională. Aşa am fost chemat şi în tur şi mi-a făcut o mare plăcere. Au fost trei jucători de la Pandurii chemaţi la echipa naţională de seniori, lucru în premieră la Pandurii. Mai greu să se mai întâmple aşa ceva…”, a mai declarat Mihai Pintilii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.