RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mihai Pintilii, mulțumit de ce a realizat Pandurii în acest an: „Doamne, ce bine e…”

/ 21 decembrie 2011

Căpitanul Pandurilor, Mihai Pintilii, știe care este cheia succesului pentru echipa gorjeană, acolo unde nu vedetele fac legea, ci forța și unitatea grupului.

Pintilii spune că numărul amre de puncte strânse de Pandurii și locul pe care a încheiat anul 2011 sunt surprize la care nu se așteptau nici măcar ei: „Nimeni, niciodată, nu se aştepta să facem 30 de puncte. Şi noi suntem mulţumiţi. Anul trecut aveam 19 puncte şi ne băteam al retrogradare şi acum uite unde suntem! Cheia reuşitei e forţa grupului. Ne înţelegem extraordinar. Suntem mai uniţi ca niciodată. Au venit Batin, Lemnaru sau Rusu, dar eu zic că suntem o familie închegată acum. Meritul, în primul rând, este al domnului profesor Grigoraş. Ştie ce vrea şi ne lasă să facem ce vrem noi. Noi ştim ce vrea el să exprimăm în teren şi asta facem. Şi faptul că ne înţelegem în vestiar şi facem totul ca să fie bine”, a declarat mijlocașul Pandurilor.

Mihai Pintilii a mai adăugat că liniștea dată de locul din clasament le dă forța necesară unui joc frumos, eficient și propice performanței: „Când ne uitam în clasament şi vedeam echipa pe locul 15, 16 ne rugam să se termine meciul acela egal ca să nu intrăm mai rău în subsol. Acum când eşti pe locul 4,5, 6 te simţi altfel ca fotbalist. Şi, Doamne, ce bine e… Eşti mai relaxat, nu te mai gândeşti el evitarea retrogradării. Pot să spun că e cel mai bun an din cariera mea. De ce să nu ne gândim şi la performanţă acum? Cu 2-3 întăriri de valoare în lot, cum s-a vehiculat prin ziare, am reuşi. Chiricheş va fi o pierdere foarte mare, dar sper să se aducă un jucător de valoarea lui şi care să acopere gaura”, a încheiat Mihai Pintilii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.