RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pintilii nu vrea să plece de la Pandurii

/ 30 mai 2011

Căpitanul gorjenilor, Mihai Pintilii, a adunat în acest sezon 29 de partide în tricoul echipei târgujiene, cu 2.537 de minute jucate în teren fiind cel mai utilizat jucător din lotul Pandurilor.

Reporter: Cum îţi petreci scurta vacanţă?
Mihai Pintilii: Deocamdată sunt acasă, abia săptămâna viitoare voi pleca şi eu câteva zile la mare împreunp cu familia şi cu Voiculeţ.

Reporter: Crezi că Pandurii putea obţine mai mult de la acest sezon?
Mihai Pintilii: Da, cred că se putea şi mai bine, dar nici cum s-a terminat nu e rău, mai ales că am început cum am început, cu 6 puncte din 10 meciuri. Dacă aveam un alt început, altfel era situaţia noastră în clasamentul final. Oricum, de când a venit domnul Grigoraş nu avem ce spune, parcursul nostru a fost unul bun. Am fi putut ceva mai mult şi pe final, după ce am reuşit să ne îndeplinit obiectivul, puteam să mai adunăm câteva puncte, dar ne-am relaxat, a fost vorba şi de puţin ghinion la meciul cu Vasluiul…

Reporter: Unde vezi această echipă în sezonul viitor?
Mihai Pintilii: Pentru sezonul viitor am înţeles că vom avea un obiectiv mai îndrăzneţ. Să dea Dumnezeu să facem o echipă mai bună, să nu pierdem din jucători şi cu jucătorii care vor reveni după împrumuturi plus încă 2-3 jucători şi eu cred că vom fi fără probleme în primele zece echipe, fără să mai vorbim la Târgu Jiu de retrogradare.

Reporter: Dar despre viitorul tău ce ne poţi spune? Ai primit ceva oferte în această vară?
Mihai Pintilii: Nu pot să spun nimic despre oferte pentru că eu nu am primit niciun semn în acest sens. Oricum, eu mai am un an contract cu Pandurii şi vreau să mi-l respect. Asta este dorinţa mea. Dacă cei de la club vor avea vreo ofertă care să-i satisfacă şi care să-mi convină şi mie, atunci vom mai discuta, dar eu vreau să-mi duc la capăt contractul cu Pandurii.

Reporter: La 27 de ani ai ajuns unul dintre cei mai „bătrâni” dintre panduri. Cum te simţi înconjurat de atâţia puşti?
Mihai Pintilii: Sunt mulţi jucători foarte tineri, promovaţi de la echipele de juniori ale clubului, dar ei îşi fac bine treaba. Noi îi primim cu drag lângă noi, îi mai ajutăm cu sfaturi, dar principalul merit îl are domnul Grigoraş, care a avut curajul de a-i arunca în luptă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.